19 Δεκ 2009

Δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα…





Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena σήμερα το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ, για το δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 (4μ.μ, ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1). Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος και ο πλέι μέικερ της ομάδας Γιάννης Δεμερτής, αναφέρθηκαν στο δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.
"Τα Τρίκαλα έχουν και δυνατή έδρα, αλλά και καλό ρόστερ, με παίκτες που είναι ικανοί να φέρουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα στην έδρα τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι απέναντι σε ισχυρές ομάδες έδειξαν χαρακτήρα. Είχαν και 2-3 άσχημα αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ και για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να αναπτύξει το δικό του παιχνίδι", υποστήριξε ο κ. Μαρκόπουλος και αναφερόμενος στα κρίσιμα σημεία του αγώνα τόνισε: "Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θα έχουμε υπεροχή. Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές αυτή τη σεζόν με τα Τρίκαλα και νομίζω ότι ακόμη κι αν έχουν γίνει αλλαγές στο παιχνίδι, τα χαρακτηριστικά των παικτών δεν αλλοιώνονται και οι δύο ομάδες νομίζω ότι ξέρουν η μία την άλλη. Από εκεί και πέρα οι ομάδες έχουν και νέα πρόσωπα κι αυτό ίσως παίξει ένα ρόλο, αλλά αυτό θα το δούμε στο γήπεδο".
Ο Γιάννης Δεμερτζής που θα παίξει για πρώτη φορά στα Τρίκαλα ως παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς ήταν τραυματίας και στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων, αλλά και στο φιλικό αγώνα που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, τόνισε: "Τα Τρίκαλα είναι δυνατή ομάδα, μας δυσκόλεψε πολύ και στον αγώνα του Κυπέλλου. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και εμείς δεν έχουμε περιθώρια και για άλλη απώλεια μετά και την ήττα μας στην Καβάλα. Είναι ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της και γρήγορα, σκοράρει πολύ και έχει μεγάλο μέσο όρο πόντων στην έδρα της. Θέλει πολύ προσοχή όλο το παιχνίδι, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλει ο προπονητής και για το οποίο έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και η νίκη θα έρθει. Πιστεύω ότι το κλειδί για τη νίκη θα είναι να κόψουμε τον ρυθμό τους και να επιβάλουμε εμείς το ρυθμό που θέλουμε στο παιχνίδι, αλλά και να παίξουμε καλή άμυνα στο Abrams".
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα μεταβεί οδικώς και μέσω Γρεβενών στα Τρίκαλα, μετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Monroe, Καυκής, Gregory, Ταπούτος, Τσιάρας, Milisavljevic, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος, Drobnjak, Gecevski, Helliwell και Δεμερτζής. Από το επίσημο sait της ΚΑΕ ΠΑΟΚ www.paokbc.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto