13 Φεβ 2010

Με άλλον αέρα!!!


Μια εύκολη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας. Με τον ΠΑΟΚ να δείχνει χαρακτήρα, δηλαδή να κάνει αυτό που δεν έκανε με τον ίδιο αντίπαλο αλλά στο παιχνίδι τον δυο ομάδων για το θεσμό του κυπέλλου, νίκησε με το αγαπημένο μας σκορ όπως καταλαβαίνετε 0-1 το οποίο ήρθε με καταπληκτικό σουτ του φωτάκι μετά από άψογη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο πίνακας του σκορ να γράφει 0-1 στο 44' λεπτό με τον Γιώργοοοοοοοοοο Φωτάκηηηηηηηη!!!

Ο ΠΑΟΚ σαφώς ‘’καλύτερος’’ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που δημιούργησε ευκαιρίες πίεσε και απειλείσαι με τους Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς και Φωτάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και τίποτα παρόλο που ο δικέφαλος αγωνίσθηκε με 10παίχτες από το 64’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αραμπατζή για μαρκάρισμα στον Ντιμπαλά. Τέλος ο διαιτητής Σ.Τριτσώνης (Αθηνών) στο 90’ σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού που βρήκε τον ΠΑΟΚ να παίρνει --νίκη εκδίκηση-- και στην επιστροφή του από την Ηπειρωτική πόλη να έχει και τους 3βαθμους στις

αποσκευές….Και καληνύχτα σας!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. παγουραδες εκεί, εκεί στην β' εθνική!!!1 βλαχοτάγαροιιιιι!! Πήραν τον μπούλο και το βούλωσαν οι ανύπαρκτοι. Την κυριακή πάμε γεράαα!!! Να σκίσουμε τα λαγουδάκιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

paok foto