1 Μαρ 2010

Πάει και ο Φεβρουάριος…



Ένας καλός μήνας για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ τελείωσε και θα ξαναέρθει σε περίπου ένα χρόνο από τώρα δηλαδή….το 2011. Αν και ο μήνας δεν ξεκίνησε και πόλη καλά λόγο τον βάρη αποκλεισμό από τα Γιάννενα για τον θεσμό του κυπέλλου εκείνο το βάρη 4-0. Μετά ωμός η συνεχεία μπορώ να πω ήταν ικανοποιητική, ας το δούμε λιπών παιχνίδι, παιχνίδι και από την στατιστική πλευρά.
Πρώτο παιχνίδι που υποδεχτήκαμε και τον μήνα Φεβρουάριο ήταν το βάρη 4-0 από τον ΠΑΣ Γιάννενα το αφήνω ασχολίαστο αυτό το παιχνίδι και πάμε παρακάτω.
Δεύτερο παιχνίδι Ηρακλής ΠΑΟΚ 1-1 που μπορούσαμε να είχαμε πάρει την νίκη αλλά κάτι η συμπάθεια με τον Ηρακλή κάτι η κόκκινη στον βιτολο 1-1 λιπών με Μουσλιμοβιτς. Τρίτο παιχνίδι εκδίκηση στα Γιάννενα με Φωτακη ΠΑΣ – ΠΑΟΚ 0-1. τέταρτο παιχνίδι ΠΑΟΚ παναθηναϊκός 2-1 με Γκαρσία και Μουσλιμοβιτς, το παιχνίδι που μας έδωσε ελπίδες για το πρωτάθλημα. Και τελευταίο παιχνίδι το πρόσφατο Ξάνθη ΠΑΟΚ 0-3 με Βιερινια 2 γκολ και Ιβιτς 1 να γίνουν ρεσιτάλ.
Αποτέλεσμα Φεβρουάριου: ήττες 0, ισοπαλίες 1, νίκες 3, γκολ υπέρ 7, γκολ κατά 2, Βαθμοί κερδισμένοι 10. Αυτά γίνανε και τον Φεβρουάριο…σειρά έχει ο Μάρτιος για να δούμε πως θα μας πάει ε??? Δεκτές και οι προβλέψεις!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto