11 Μαρ 2010

Τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες..




Μετά και από χθεσινό στραπάτσο τις Real όλοι καταλάβαμε ότι τα λεφτά πραγματικά δεν κάνουν τις ομάδες αγαπητοί μου αναγνώστες. Όπως σας είπα και στην αρχή, η Real αποκλείσθηκε από την μεγάλη Lyon με τελικό σκορ 1-1 με το οποίο πέρασε η γαλλική ομάδα από το Lyon που με συνδυασμό τον 1-0 του προτού αγώνα έβρισκε την Lyon να περνάει στην φάση τον 8 του champion league και να δίνει συνεχεία στην κατάρα που κυνηγάει την βασίλισσα από το 2004 όπου από τότε έχει να περάσει σε βάση των 8 του champion league. Ένα κλικ είναι και η ομάδα μας να κάνει το κάτι παραπάνω που δεν είναι άλλον από την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε κάποιους μιαζει αδιανόητο αλλά πίσω έχεις η αχλάδα την ουρά, θα το δούμε λιπών σε 5 με 6 εβδομάδες….υπομονή έως τότε!!!

1 σχόλιο:

  1. αλανάκι τι λέει ;; Έχεις απόλυτο δίκιο πως τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες και η Ρεάλ είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα.. αλλά καλά να πάθει γιατί δεν την χωνεύω κιόλας!χαχα
    Παρατηρήσεις:1)πρότου αγώνα είναι κανονικά πρώτου με ωμέγα. 2)που δεν είναι άλλο χωρίς ν.
    3)μιάζει είναι με οι, μοιάζει. 4) πίσω έχει χωρίς ς η αχλαάδα την ουρά!!(μου άρεσε πολύ αυτό με την αχλάδα!!πολύ πρώτο δικέ μου!! 5)στην τελευταία πρόταση γίνεται χαμός, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, πάντως το λοιπών είναι με οι, και το σύνθημα λέει και σε 5-6 εβδομάδες.. Αυτές ήταν οι παρατηρήσεις αλάνι μου!!! άντε και στο επόμενο άρθρο να το διαβάζεις πρώτα καμιά φορά. Αυριο έχει πούτσα στα σκουλήκια μεσ'την σκουληκοφωλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

paok foto