3 Μαΐ 2010

ΠΑΟΚ για τα μεγάλα σαλόνια…


Μεγάλη νίκη πήρε εχθές ο δικέφαλος και έβαλε σοβαρές βάσης για την κατάκτηση τις πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του champions league.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πόλη δυνατά στο παιχνίδι και με το καλημέρα ο pabloGarcia με απευθείας εκτέλεση φουλ πέτυχε τον οριζόντιο δοκάρι του κριτικού goalkeeper του αρη.

Στο 26’ ο ivic γράφει το 1-0 μετά από σέντρα του vieirinha από δεξιά θα βρει τον ivic στο σημείο του πέναλτι και αυτός με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σηφάκη, μετά από 10 λεπτά έρχεται και το 2-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού το γκολ προήλθε από την εκτελεί το κόρνερ του sorlin από αριστερά, η μπάλα φτάνει μετά από κεφαλιά του ivic στο δεύτερο δοκάρι όπου ο savini με σουτ σκοράρει.

Αυτό ήταν και το τέλος του α’ ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απείλησε, είχε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε κάποιο τρίτο γκολ, το παιχνίδι τελείωσε με τον ‘’δικέφαλο του βορρά’’ να είναι δίκαια ο μεγάλος νικητής !!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. Είσαι μεγάλο αλάνι ρε τσακαλάκι!!! το'χεις κάνει πολύ πένα δικέ μου το μπλογκ!!! και με τα βιντεάκια, μπράβο παιδί μου εύγε!!! ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως.. γιατί κάθε αρειανός είναι και πουτάνας γιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

paok foto