25 Μαΐ 2010

Απολογισμός χρόνια.

  

   
Όποτε προσπαθείς για να κανείς κάτι καλό, στο τέλος, πρέπει να κανείς και την σούμα. Να δεις τι κατάφερες και τι δεν κατάφερες. Να πεις τα θετικά αλλά, και τα αρνητικά, τα οποία κάποιοι τα πνίγουν πολλές φορές.
   Ας δούμε λοιπόν, τι είδαμε την φετινή χρόνια με ασπρόμαυρο φόντο, μιας και το πρωτάθλημα και τυπικά έχει τελειώσει, με την ολοκλήρωση τις διαδικασίας των play off.






Ας ξεκινήσουμε από το πρωτάθλημα..
 Αν και το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ δεν άρχισε καλά, σιγά σιγά η ομάδα μας πήρε τον δρόμο της. Στους αγώνες πρωταθλήματος, ο δικέφαλος του βορρά, μπορώ να πω ότι είχε μια πορεία αντάξια του βάρους της φανέλας του ΠΑΟΚ, της τεραστίας ιστορίας και το μεγαλείο του λαού του.
Αναλυτικά:
  Εντός έδρας: Η αρμάδα του fernando santos είχε 13 νίκες, 2 ήττες και καμία ισσοπαλία. Η συγκομιδή των τερμάτων είναι 26 γκολ υπέρ και μόλις 6 γκολ παθητικό.
  Στα εκτός έδρας: Εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά, όπου η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας είχε 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα τέρματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας 15 υπέρ και 10 κατά.
  Συνολικά: Ο δικέφαλος είχε 19 νίκες , 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Έτσι οι 62 βαθμοί που μάζεψαν οι παίχτες μας, έφερε τον ΠΑΟΚ να είναι τρίτος στο τέλος του πρωταθλήματος, κάτω από παναθηναϊκό και ολυμπιακό, και πάνω από αεκ και αρη.
  Ας πάμε και στο κύπελλο. Όλα ξεκίνησαν καλά στο θεσμό(στον οποίο βάση πλάνου, ήταν στόχος από την αρχή της χρονιάς..) αποκλείοντας τον ΟΦΗ και τας Σέρρας.. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς η ομάδα, κατώτερη των περιστάσεων δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από τους παγουράδες.. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο με αυτόν τον τρόπο πείραξε πολύ τον κόσμο και ευθύνες γι'αυτόν αναλογούν σε όλους(Σάντος, παίχτες και διοίκηση). Θυμίζοντας μας παράλληλα και το παιχνίδι στη φυλή με Θρασύβουλα που επίσης είχαμε αποκλειστεί. Αυτά για το κύπελλο .
  Στα play off, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε εκδίκηση (από την περσινή σεζόν) και τερμάτισε στην πρώτη θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του champions league.
  Αναλυτικά, ο δικέφαλος στην τούμπα πέτυχε 3 νίκες (το απόλυτο δηλαδή) , πέτυχε  4 γκολ και δεν δέχτηκε κανένα. Τα πράγματα εκτός τούμπας δεν άλλαξαν και πολύ.. Σε τρία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ είχε 1 νίκη , 1 ισοπαλία και 1 ήττα, με 3 γκολ υπέρ και 3 κατά.
  Αυτός ήταν και ο απολογιστικός της χρόνιας,  μιας χρόνιας ονειρεμένης, που έκανε τον κάθε ΠΑΟΚτσή να πλέει σε πελάγοι ευτυχίας μετά και την έξοδο στο champions league.
  Κάτι που θα θυμόμαστε από την χρονιά 2009-2010 θα είναι φυσικά, το παιχνίδι με σκουλήκι στην τούμπα 4-1, με γαύρο στο Καραϊσκάκη 0-1, με βάζελο στην τούμπα και με τον ολυμπιακό στα play off όπου έσπασε η 'κατάρα' και νικήσαμε μετά από 12 ολόκληρα. Αυτά.
Καλό καλοκαίρι αδέρφια. ΠΑΟΚ να'σαι και μην φοβάσαι!!!! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto