20 Μαΐ 2010

Αδιάφορο παιχνίδι ήταν!


   Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι που έγινε εχθές Τετάρτη στης 9.15 στον Κλεάνθης βικελίδης ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον συμπολίτη με σκορ 3-2. Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού είδαμε καλό θέαμα και πολλά γκολ και από τις δυο ομάδες, χαρακτηριστικό ήταν και το σκορ του προτού ημιχρόνου 2-2.

  Το σκορ άνοιξε ο Στέλιος Μαλεζάς όχι για την ομάδα του αλλά για τον αντίπαλο αφού μετά από κακή εκτίμηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού και αρχηγό του δικέφαλου να κάνει αυτογκόλ και στο  12' γράφει τον 1-0 για τον αρη. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα με τον Θανάση παπάζογλου να φέρνει το ματς στα ίσια και να γράφει το 1-1, το γκολ προήλθε από μια καταπληκτική σέντρα του κούτσιανικουλη να βρήκε το κεφαλή του παπάζογλου και ο τελευταίος φέρνει το σκορ στα ίσια στο 22' . Το 2-1  δεν άργησε να έρθει αφού στο  32' μετά από την αμυντική αδράνεια των παικτών του δικέφαλου έρχεται ο Javito να πλασάρει τον Kresic μετά από κάθετη μπαλιά του Meriem και να δίνει προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους . Η ισοφάριση για τον δικέφαλο ήρθε μετά από προφανές  χέρι του dario fernandes.Ο διαιτητής της συνάντησης δεν το σκέφτηκε καθόλου και άμεσος έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Bruno Cirillo ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε για ακόμα μια φορά. Το ημίχρονο τελειώνει εδώ και  διαίτης Σταθόπουλος  από την  Αχαΐα στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
   Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει. Στο 64 μετά από χέρι του Edinho στην μεγάλη περιοχή του δικέφαλου ο κ.Σταθοπουλος δίνει για δεύτερη φορά την έσχατη των ποινών αυτήν την φορά όμως για λογαριασμό του αρη.
Ο Campora  ο οποίος και εκτέλεσε το πέναλτι  δεν  χάνει την  ευκαιρία  και σκοράρει δίνοντας την νίκη στην ομάδα του .

   Αυτό στην ουσία ήταν και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του δικέφαλου αφού με  μετά τα play off το πρωτάθλημα τελειώνει και τυπικά.

  Καλά μπάνια λιπών  και καλή ξεκούραση στους παίκτες του δικέφαλου αφού έρχεται μια δύσκολη χρόνια για τον ΠΑΟΚ η οποία ακούει στο όνομα  champions league.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto