19 Μαΐ 2010

Το αντίο του Santos, next top santos ο Jorge Costa.

Ο fernantos santos αποχώρησε πλέον και επισήμως από την τεχνική ηγεσία του δικέφαλου το βορρά. Ο ίδιος τόνισε ότι κουραστικέ πόλη από την τριετή φυτεία που είχε στον πάγκο των ασπρόμαυρων και ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση δήλωσε χαρακτηρίσθηκα  ο πορτογάλος πρώην τεχνικός του δικέφαλου.
  Ο Fernanto έκανε πόλη καλή δουλεία στον πάγκο του δικέφαλου του βορρά και το κυριότερο ήταν ότι κατάφερε να κάνει μια πόλη καλή δουλεία στην άμυνα η οποία θα μένει και μετά την μετά  santos εποχής, Επίσης ο πρώην προπονητής του δικέφαλου κατάφερε να βγάλει την ομάδα στα προκριματικά τις μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης όλης της εμφυλίου champions league από την διαδικασία τον play off. Καλή τύχη δάσκαλε και σε ευχαριστούμε.
 Ο next top santos θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Jorge Costa οποίο πρόσφατα άρχισε την προπονητική του καριέρα. Επίσης ο Jorge Costa είναι επιθετικογενείς προπονητής και βολεύει περισσότερο με νεαρούς παίκτες, επίσης το αγαπημένο του σύστημα έτσι όπως έδηξε τουλάχιστον στην ολιανενσε  είναι το 4-3-3 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto