4 Ιουν 2010

Αφιέρωμα στον Κώστα Χαλκιά


   Αφιέρωμα στον Κώστα Χαλκιά έκανε η ολλανδική έκδοση της ιστοσελίδας goal.com με αφορμή την συμμετοχή του κιπερ του δικέφαλου στο μουντιάλ τις νότιας Αφρικής
 Η ολλανδική ιστοσελίδα αναφέρει τον διεθνή τερματοφύλακα ως ‘το έμπυρο χέρι τις εθνικής Ελλάδας’, επίσης κάνει και μια αναδρομή της καριέρας του.





   "Στην καριέρα του, είχε πέρασμα από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά οι κυριότερες επιτυχίες του σημειώθηκαν στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε όταν ήταν έφηβος. Πέρασε από άλλες ομάδες και κάποια στιγμή επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αλλά η σύγκρουση του με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Αντώνη Νικοπολίδη, τον ανάγκασε να μετακομίσει στην Πόρτσμουθ και στη συνέχεια στη Ρεάλ Μούρθια. Αμέσως μετά γύρισε στην πατρίδα του, όπου αγωνίστηκε με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Αργότερα συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, όπου παίζει ακόμα και φέτος συμμετείχε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σεζόν του συλλόγου".
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τους τερματοφύλακες της Εθνικής Ελλάδας: "Ο Αντώνης Νικοπολίδης σταμάτησε από την εθνική Ελλάδας το 2008. Υπάρχει πλέον ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Τζόρβας, αλλά η εμπειρία του Χαλκιά είναι ζωτικής σημασίας για την Εθνική Ελλάδας".

  Το γνωρίζατε αυτό; Ο Χαλκιάς όταν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ το 2008, μπήκε σε μια λίστα παικτών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στους τρεις μεγάλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Όπως και ο Απόστολος Τσουρέλας και ο Στέφανος Μπορμπόκης, έχει αγωνιστεί εκτός του ΠΑΟΚ, στον Άρη και τον Ηρακλή".
Δείτε το αφιέρωμα εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto