4 Ιουν 2010

Στην Eintracht ο Τζαβέλλας.

  Στην Eintracht Frankfurt έκλεισε ο νεαρός Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας  Γιώργος Τζαβέλλας ο οποίος και συμφώνησε για τρία χρόνια με τον γερμανικό σύλλογο.


Το όνομα του νεαρού αμυντικού είχε παίξει και για τον δικέφαλο αλλά δυστυχώς δεν έκατσε, γιατί οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή ήταν κάπως υψηλές.


 Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
"Ο Έλληνας αμυντικός Γιώργος Τζαβέλλας υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο. Πέρυσι ο παίκτης είχε μία καταπληκτική σεζόν με τον Πανιώνιο κατά την οποία μοίρασε 11 ασίστ. Συνολικά σε 41 παιχνίδια με τον Πανιώνιο σε δύο χρόνια σημείωσε δύο γκολ. Αν και δεν θα ταξιδέψει στην Νότιο Αφρική με την Εθνική Ελλάδας θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και πέρυσι ψηφίστηκε καλύτερος αριστερός μπακ της χώρας”.
Ο Τζαβέλλας θα πάρει το Νο 31 και θα παρουσιαστεί από την Αϊντραχτ την Παρασκευή μαζί με τον έτερο νεοαποκτηθέντα Σεμπάστιαν Ροντ. 

Η μεταγραφή θα αποφέρει στα ταμεία του Πανιωνίου περίπου 1εκ ευρώ ενώ στο συμβόλαιο του παίκτη μπήκε και ένα γενναίο ποσοστό μεταπώλησης. Εκτός των άλλων οι "κυανέυθροι" έκαναν γνωστό το όνομά τους στη γερμανική αγορά με ό,τι και συνεπάγεται αυτό για το μέλλον.
Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

paok foto